Skip to content

“De agrariër van 2025, waar staat hij als ondernemer? Gaat hij zo door of wat moet er veranderen om in de toekomst rendabel te kunnen blijven?  Welke kansen en bedreigingen schat hij in? Hoe speelt hij in op de steeds weer wijzigende wet- en regelgeving?”

Dit zijn kritische vragen die wij als loonwerker onszelf stellen en die u misschien uzelf als agrariër ook stelt. Wij zien mogelijkheden in de agrarische sector en willen heel graag blijven investeren in de agrarische markt. 1: omdat wij de (specialistische) mensen en (innovatieve) machines en toepassingen hebben en 2: omdat wij beseffen dat het vergroten van kennis en het analyseren van gegevens gewoonweg meer op kan leveren voor de agrariër.

Wij merken verandering bij de agrarische klant, hij wil meer weten en kijkt meer naar de toekomst. Passie voor het vak alleen is niet meer voldoende, kennis wordt steeds belangrijker. Analyses beter begrijpen en daar op de goede manier op inspelen om uiteindelijk resultaten te kunnen verbeteren. Daar willen wij graag bij helpen. Als vier loonwerkers bieden onder de naam ‘Bodemkracht’ u deze mogelijkheid aan. Als onafhankelijke bedrijven willen wij elkaar versterken met als uiteindelijke doel u als agrariër te helpen om uw bedrijf (meer) rendabel te maken voor nu en in de toekomst.

Back To Top